Være ubarmhjertig

Være ubarmhjertig

Bill’s liv og sin Lessons Learned, del II
Der er et par mennesker, meget usædvanlige folk, der er så ualmindeligt specielt, at der gives den gratis vittighed; efter de blev født, fik formen til at gøre dem brudt. Med andre ord, er der ingen chance for eftertiden at gøre mere af holder af Michelangelo, George Washington Carver, Franklin Delano Roosevelt. I mit tilfælde, de kastede ud “mug”, men jeg narret ’em og voksede tilbage!
Alvorligt talt, er den første lektion lærte jeg selv meget unge, at for at sælge med succes skal du være ubarmhjertig. Du skal være ligefrem utroligt til at være i stand til at holde din integritet og med succes sælge noget lignende, “is om vinteren til eskimoer.” Men som John Paul Getty, olie-marketing milliardær, observeret, hvis du har et produkt af høj kvalitet du kender folk både brug for og ønsker flere gange, det vil næsten sælge sig selv.” Som børnehave lager vokse vi på Highland Hill Farm.
Jeg har lært disse lektioner. Der er grundlæggende begreber, der er vigtige at forstå. Starter da jeg var meget ung, har jeg altid haft “business.” Min første virksomhed at fremstille og sælge grydelapper, da jeg var 5 år gammel. Mine forældre havde købt mig en lille grydelap-making tingest. Snarere end blot gøre et par af hensyn til “kunst og kunsthåndværk”, lavede udvikle mine fingre og hænder, jeg hundreder og atter hundreder. Jeg fik rigtig god til at gøre rigtig god grydelapper, kunne man sige. Når jeg mødte nogen forsøgte jeg at sælge dem grydelapper på 25 cent hver. Som jeg tjente flere og flere penge, startede jeg en konto i Sparekassen i Lambertville, altid bærer med mig masser af forskelligt farvede grydelapper, når jeg gik ind i byen for at gøre mit indskud. På fortovet og inde i banken, voksne vil uundgåeligt sige, “Hvad en sød lille dreng,” og derefter “Hvorfor er du bærer alle de smukke grydelapper?” De solgte sig selv. Grydelappen solgte sig selv. Kunderne solgt”” sig selv.
Jeg solgte nok grydelapper for mig at købe 2 aktier General Electric og 2 andele af Atlas Corporation, efter rådgivning fra min grandonkel Bill. (Se min onkel Bills historie, del I mit liv og mine erfaringer). Jeg fik disse aktier, da jeg var 7 år gammel. Min lille begynder business venture derefter udvidet til at omfatte udkig efter Helgermites eller Hellgrammites, de er ligesom Redworms, som jeg vil sælge langs vejen (til Delaware-floden, selvfølgelig). Jeg plukkede vilde Brombær og solgte dem ad vej også. Jeg købte Fiskelokkere og tog dem til at sælge langs floden Delaware østbredden, vores side af floden. Der var “hot spots” hvor Shad fiskere vil samles under den intense “fisk kører.” Det virkede som en god ide at medbringe nogle brombær også. Fiskeren havde brug for en snack. Jeg gjorde også.
Jeg parlayed min voksende besparelser og købte 144 kyllinger. En “grov” kyllinger kom på et diskonteret salgspris. Jeg var ikke helt klar over det dengang, men jeg “gearing” mine penge og køber i bulk, “engros”. Så er her to mere værdifulde erfaringer for os alle. Købe så billigt som du kan rimelighed. (Lagde du mærke til jeg ikke købe en halv snes gross kyllinger? Der er 1,728 kyllinger. Pris pr kylling ville have været billigere, men jeg ville aldrig have været i stand til at håndtere dem alle!) Også, gøre dine penge arbejde for dig. Tjene dine penge arbejde ligesom en transistor virker, bruger lidt strøm til at styre en masse. Min far, der tilfældigvis arbejdede i elektronik engineering, havde en vidunderlig ven, der har købt mig en bog om aktieoptioner. John stammede så forfærdeligt han knapt kunne tale, men jeg vil altid være taknemmelig for ham til undervisning mig om den største investering køretøj af alle i aktiemarkedet: indstillinger. Sikke en fantastisk måde at tjene penge, arbejde, investere en lille mængde af penge til “egen” rettigheder til aktier langt flere penge værd.
Med min 144 kyllinger oprettet jeg en “egg rute,” ved hjælp af erfaringer fra min Grydelappen virksomhed. Jeg havde “mættet” markedet. Hvor mange grydelapper kan folk købe? John Paul Ghetty var rigtige. Det er bedst at sælge noget, folk har brug for flere gange, brændstof og fødevarer. Jeg solgte æg i de to byer der er tættest på vores lille gård, Lambertville og Titusville, New Jersey.
Jeg sluttede 4H-klub og begyndte at hæve bier for deres honning. Igen, ikke at indse det, jeg sælger mad, noget folk behov for igen og igen, som John Paul Ghetty sagde. Da jeg solgte honning sammen med mine æg, jeg har bemærket, at i modsætning til nogle af mine venner, jeg aldrig fik en godtgørelse. Så igen, jeg har ikke brug for en.
Som du kan se min sælger startet tidligt og har simpelthen aldrig stoppet. Familie og venner af mine forældre hjalp mig. Mine små ventures var meget vigtigt for mig og jeg lærte de værdifulde erfaringer, jeg deler med dig.
Der var en stor lektion i en anden bog min far gav mig, The ABC’S of biavl. Det nævnes, at hvis du ønskede mere bier, bare sætte en reklame, en “annonce”, i avisen. Bare have “ad” siger “Ønskede Bee sværme,” med dit telefonnummer under den. Godt dumme mig, jeg troede alt, hvad jeg læste og jeg derfor jeg gjorde bare, hvad det sagde i bogen. Inden for et par dage en kvinde kaldet mig fra Lambertville og sagde, hun havde en bee sværm, kunne jeg komme og få det? Jeg har fulgt retningslinjerne for min far lærte mig og fra bogen. Jeg fangede denne første sværm, og mange, mange flere. Bier på den største pris rabat muligt, gratis, var tilgængelige for mig at bruge til at gøre honey og tjene penge.
De ovenstående afsnit indeholder en række mere ubemærket endnu, værdifulde erfaringer. For det første er det vigtigt at finde forældre, der støtter dine bestræbelser. Jeg var heldig, men hvis ikke du som velsignet, finde “mentorer” som så mange andre succesrige mennesker har. For det andet er det vigtigt at læse bøger. Give bøger som gaver også. Tro ikke alt i ’em, tror de fleste af hvad der er i ’em. Især når du bruger mindst to kilder til dine oplysninger. Journalister kalder dette “bekræftelse”, og “bekræftelse.” Tredje er den bedste måde at finde ting eller markedsføre ting gennem reklame.
Med alle disse penge at gøre ventures foregår, jeg brugte en enorm mængde tid udendørs. Jeg udviklet en kærlighed til jagt og fiskeri. Jeg elskede skoven og at være ude i naturen mens “høst” de vilde brombær, indsamle orme, tendens bierne, gå min æg og honning leveringsbetingelser rute osv. Da jeg blev ældre, blev jeg en teenager og derefter en teenager. Virkelig, du spørger? Ingen narre? Jeg siger dette, fordi ligesom næsten alle andre teenage dreng, jeg fik interesseret i biler. Jeg begyndte at indsamle junk biler og lastbiler. Da jeg begyndte at pille ved en af dem, kom min mor uden for at tale med mig. (Der er at lære om betydningen af at finde støttende forældre. Arbejdsdrengen var jeg heldig med begge dele!) Min mor sagde, “Bill du ikke ønsker at være en landmand. De tjener ikke penge. Du er nødt til at studere. Går på college og få en respektabel job. Hvis du ikke gør det, vil du være en landmand arbejder alt for mange timer at bekymre sig om vejr og afgrøde sygdomme og sådan. Eller vil du være en skidt samler. Jeg elsker dig.” Så gik hun tilbage ind i huset. Jeg tror, hun så junk biler og lastbiler jeg havde indsamlet som trash.
Lytte til din mor. Det er en lektie, du sikkert allerede vidste, før du læser dette. Jeg plukket ud af et kollegium i den ikke-for-langt fra hjemmet backwoods af Pennsylvania. Jeg er uddannet fra Juniata College, i nærheden af Huntingdon, i 1973 med B. S. i kemi. Min kone, Marjorie, også en Juniata kandidat, er en lærer. Vi blev gift i 1977. Vi afgjort i Dublin, Pa. Jeg arbejdede for en lille kemisk fabrik. En weekend havde vi en værftet salg. Det første element, der sælges var buket blomster, som jeg fjernet fra min kones vindue boks. Her er en anden værdifuld lektie, som jeg har lært. Være opmærksomme. Denne øjenåbner fortalte os at der er et marked for planter her. Hvis folk vil købe dem fra dit vindue box, vil planter “sælge sig selv.” Jeg har altid haft et ønske om at hæve træer og planter og ejer en gård, men ikke være en landmand som min mor advarede mig, så vi besluttede at “go for it.” En anden værdifuld lektion: det er godt at have en plan…
Vi købte en lille gård i nærheden af Doylestown, i hjertet af Bucks County, Pennsylvania velhavende og voksende. Vi begyndte vores “tree gård,” vores børnehave. Den lokale avis, The Doylestown Intelligencer, blev vores “store.” Placere små “annoncer” i papir under rubrikannoncer var vores metode til reklame. En lille, billig 2 linje annonce for eksempel, “fyrretræer leveret. Plantet og mulched, $8. Garanteret. Call 215-345-0946,”var frygtelig økonomisk og fænomenalt succesfulde. Vi prøvede mange annoncer. Vi fandt, at næsten alt kan sælges eller købt ved hjælp af klassificerede reklame. Ville det have været bedre at placere kvartal-side eller helsides salgsannoncer? Ville det være hensigtsmæssigt at bruge penge vi havde ikke endnu? Jeg tror, svaret er nej. “Købe så billigt som du kan,” jeg sagde ovenfor er en vigtig lektie.
Nu, udover træer, vi markedsfører alt på vores parti butik i Milano, Pa.
Et par år senere, lærte vi en anden lektion. Venner, Walter og Paul, der gør juletræ bolden kits, havde os over til middag. De havde års erfaringer markedsføring og fortalte os, at du skal teste dit marked. Deres forslag var at køre annoncer for hvad du ønsker at gøre eller sælge og se svaret, se hvis markedet “kan lide” hvad du tilbyder. Duh! Det synes så indlysende. De var rigtige, selv om primitiv og enkel, men ikke er dette lig hvad Marjorie og jeg havde gjort naturligvis med vores blomster og annoncer for fyrretræer? De fleste mennesker teste ikke deres markeder inden de investerer. Vi var heldige, vi gjorde. Så tag denne værdifuld lektion og “tester”.
Marjorie og jeg nu begyndte at investere i gården egenskaber og udleje rum på gårde til at betale for pantebreve, så ville vi have positiv pengestrøm. Jeg besluttede at jeg ville købe en option på en ejendom (tak igen, fars ven John for din lektion) og hvis jeg kunne, finde lejere, der ville leje ejendommen. Hvis der var nu den positive pengestrøm, ville vi være mulighed for at købe. På denne måde vil vi kun købe ejendomme, der var “cash cows.” Vi test for at se, hvis hvert af egenskaberne, der vil tjene penge. (Tak, Walter og Paul). Derudover ville vi have alle egenskaber lejet den dag vi overtog så har vi ingen ledige stillinger. Okay, at være i et område med en voksende økonomi hjalp.
Alle af denne real estate “business”, alle denne investerer vi laver ikke er “raket videnskab.” Det er den planlagte anvendelse af simple idéer. Eller for at sige det anderledes, det er gennemførelsen af en plan. Som de kunne sige på Wharton School of Business, er “Planlægning og kontrol”. Okay, nok af gentagelse fra Highland Hill Farms Institut for redundans Department. Tænk, at vi ikke opfinde nye produkter eller levere en bedre service. Vi bruger vores tid, vi “investere” vor tid “up front,” på forhånd, om det er et træ, en plante eller fast ejendom we gonna marked. Vi fulgte vores planer og altid investeret vores tid før vores penge. Jeg fortæller altid folk til at starte på det offentlige bibliotek. Det er en gave til mange bøger for os alle. Prisen for alle disse bøger er meget lav for. De er gratis at låne. Husk at du ikke behøver at læse, for eksempel, “Internationale plante propagatorer samfundet volumen 54, 2004 udgave, 88888,000001 sider,” at være up to date. Læs en lang række bøger. Selv hvis kun enkle, “How-To bøger,” som sådan at vælge hvordan man plant, hvordan man kan sælge, typer af bøger.
Min sidste lektion, altid stille spørgsmål, når du ikke kan finde svarene selv. Jeg har spurgt tusindvis af spørgsmål. Derefter, lytte til svarene. Du kan finde flere svar på næsten alt på mit websted seedlingsrus.com.