Small Business IT Consulting: Hvad lille mikrobusiness kigge efter

Small Business IT Consulting: Hvad lille mikrobusiness kigge efter

Hvad er en “micro-small business” søger i et small business det consulting professionelle? Du skal kende desktop PC hardware. Du skal være god pÃ¥ notebook PC’S, har en god komfortniveau med PDAS og forskellige former for printere og være fortrolig med modem, dial-up, kabel, DSL og kraft beskyttelse.

Betydningen af en stærk Software baggrund

Fra et software synspunkt ønsker du at være vellykket i denne en til ti plads som en del af din virksomhed. Igen, en stærk software baggrund bør være en del af din lille virksomhed IT konsulentfirma praksis; Det bør ikke være det vigtigste fokus i din virksomhed.

Være fortrolig med operativsystemer

I form af et software perspektiv, i small business bør det consulting, du virkelig komfortabel med stationære og bærbare operativsystemer, hovedsagelig Microsoft Windows. Dog afhængig af industrien og dit speciale, kunne den lille virksomhed være udnytter Mac eller Linux-operativsystemer

En lille business det consulting professionelle bør virkelig komfortabel med ting som Microsoft Office, hurtig bøger, ACT og guldgrube.

Sikkerhed og Networking evner

Som en lille virksomhed bør IT-konsulent professionelle, du virkelig komfortabel med anti-virus software samt personlige firewalls og sen kontrol programmel. Fra et netværk synspunkt, vil en mikro-small business kræve en lille virksomhed IT-konsulent professionelle at være bekendt med peer to peer-lander.

En lille virksomhed IT-konsulent faglige skal være komfortabel, konfiguration af de populære Silho (ph) routere, der er på markedet for at være i stand til at dele en DSL eller kabel-forbindelse. Derudover skal du være komfortabel at oprette live adgangspunkter og adaptere.

Bundlinje om Small Business det Consulting

Minimum den lille virksomhed bør IT-konsulent faglige besidder viden om 25-50% af de arealer, der er nævnt ovenfor, hvis du vil være i stand til effektivt at støtte en mikro-small business. Husk på at støtte en micro-lille virksomhed, du er generelt beskæftiger sig med en ikke-teknisk lille virksomhedsejer.

Copyright MMI-MMVI, Small Business Computer Consulting. com. Alle verdensomspændende rettigheder forbeholdes. {Opmærksomheden Forlag: Live hyperlink i forfatter ressource box påkrævet for overholdelse af ophavsret}