Hvorfor det er bedst at starte en virksomhed før din 25 års fødselsdag

At være en 23-årig iværksætter, er jeg lidt forudindtaget når jeg laver den erklæring om, at det bedste tidspunkt i livet at starte en virksomhed er før din 25 års fødselsdag. Som sagt, jeg synes stadig, jeg laver en stor sag for at starte en virksomhed før end senere (Bemærk, jeg forstår, at de erklæringer, jeg laver ikke gælder for alle, men jeg føler, de gælder for det overvældende flertal af mennesker).
Ved at starte en virksomhed, når du er ung, undgår du procrastinating
Nogensinde hører nogen sige, “Jeg ville elske at starte min egen virksomhed en dag men…”? De er de mennesker, der i sidste ende ikke vil starte deres egen virksomhed. De venter på den “perfekte” tid til at gøre det. I øjeblikket når alle planeterne justerer. Det vil aldrig ske. Du kan altid gøre en undskyldning. Når du er ung, er det college lån, der skal betales tilbage eller manglende erfaring. Som du alder, bliver det dit ægteskab, børn, hus, osv. Der vil altid være en grund til at trække tiden ud. Ved at starte unge du undgå at blive et sædvanligt procrastinator.
Når du er ung, har du mindre ansvar
Hvis du synes, det er hårdt når du er tyve, vil det være ti gange så hårdt, når du er fyrre. Inden da, vil du sandsynligvis blive gift med børn, et hus, en flot bil og en livsstil, som du er temmelig komfortabel med. Tror om hvor svært det ville være at forsøge at overbevise din betydelige andre, at du vil tage på noget, der vil optage næsten alt i din fritid og kan ikke høste nogen fordel for et par år. Det er hårdt, overbevisende dig selv at gøre springet ind i iværksætterkultur, det er næsten umuligt at overbevise din familie til at dykke ned i usikkerhed med dig.
Når du er ung, er du vant til en hektisk tidsplan
Universitetsstuderende alder bruges til alle nighters. De er vant til at få e-mails fra en partner ved midnat noget forfaldne kl 8 den følgende dag, fortæller dem, at de gjorde noget forkert og skal afslutte det om morgenen. En eller anden måde, de finder en måde at overholde fristen.
Det er meget fremmende for den iværksættermiljø. Din dag ikke begynde på 8:30 og ende på 5:00. Det begynder, når den skal og det ender som arbejde for dagen. Somedays, alt går glat og du kan arbejde dine 8:30-5. Andre dage du arbejder til efter midnat. Det er alle afhængige af ting, der er lidt ude af din kontrol. Uanset hvor god du plan, kan du planlægge alt – en forsendelse fejl af UPS, to fødder af sne rammer jorden ud af ingenting at du skal være en time sent til en aftale, eller din hjemmeside bryder – uventede ting vil altid gå galt. Eleverne er vant til dette. Mennesker, der har arbejdet 8:30-5 i tyve år har tendens til at tjekke ud mentalt på 5 hver dag. Du kan ikke gøre det som iværksætter.
Eleverne er vant til at være uden penge
Kollegium børn få Raman nudler og billige øl. De bor sammen med tre andre bofæller og gå til klassen. De fleste af dem har en del tid job for nogle lommepenge, men de kunne sikkert få på hvad de tjener i løbet af sommeren eller hvad mor og far give dem. Hvorfor er dette vigtigt? Fordi som iværksætter vil du nok ikke se nogen indtægter i mindst seks måneder (det afhænger af virksomheden selvfølgelig) og måske så længe som et par år. For college iværksætter, ikke en big deal. For den fyr, der blev brugt til at trække i $100.000 om året, er det en big deal.
Da jeg begyndte at SportsLizard.com et par år tilbage, jeg var i stand til at gøre det med omkring $3.000 af besparelser fra en praktikplads, jeg havde den forrige sommer. Jeg har ikke gøre nogen penge for et stykke tid, men det gjorde ikke rigtig noget. Ved du hvorfor? Jeg boede i min forældre kælder. Når din leveomkostningerne er $0 tager det væk en masse stress.
Unge mennesker er bedre elever
Alle er gode til hvad de gør. Computerprogrammører er gode på edb-programmering. Kunstnere er god til kunst. Atleter er god til at være atleter. Hvad er studerende gode til? Læring. Det er rigtigt, eleverne er gode til læring. Det er, efter alt, hvad de gør for et levende. De er vant til at se noget fuldstændig fremmed for dem og mastering det i en kort tid. Fagfolk har tendens til at blive mere og mere fokuseret som de bliver ældre. Mens de er virkelig gode til et eller to ting, ikke har de lært noget helt nyt i lang tid. Arbejdsstyrken har en måde at begrænse du utilsigtet ved at indsnævre din skillset. Dette virker mod dem som iværksætter.
Som iværksætter, vil du være lav på ressourcer. Ikke regne med at have en sekretær til at gøre de ting, du ikke ved hvordan man gør. Du kan ikke råd til en sekretær! Mens din primære fokus er lever din passion, noget du er i sagens natur godt på, skal du gøre en hel del at lære at være iværksætter.
For eksempel kan det forekomme at jeg kører en hjemmeside og den eneste rigtige ting jeg skulle lære var i hilsen hen til webprogrammering. Jeg tror ikke mange mennesker ville overveje mængden af tid, jeg lagt i at lære at køre min virksomhed. Jeg havde til forskningen varemærker før du vælger et navn (du ikke ønsker at vælge et navn, som en anden allerede har), jeg fik hen til regne ud hvor hen til registrere min virksomhed med min county, og jeg var nødt til at lære grundlæggende skattelove sørge for jeg korrekt rapportere alle af min indkomst. Jeg også håndtere alle PR og marketing for min virksomhed, ikke at nævne kundeservice og budgettering. Der er en masse at drive en virksomhed, selv hvad der synes at være en simpel en, som jeg køre fra mit hus (forestille sig, hvis jeg havde ansatte, lejede kontorlokaler mv). Ejeren af en virksomhed nødt til at lære en masse ting hurtigt og være i stand til at udføre, hvad de lige har lært med tillid. Unge voksne er bedre til dette end nogen anden aldersgruppe.
Unge voksne er brugt til at ændre
En af grundene til du bliver nødt til at lære så meget er, at du skal ændre ofte til at konkurrere som en startup business. Kollegium børn bruges til at flytte hver par måneder, ændre klasser hvert semester og har forskellige sommerjob hvert år. Denne komfort med ændring vil gøre det lettere at foretage de nødvendige ændringer til gavn for virksomheden. En person, der har boet i samme hus og arbejdede det samme job i femten år vil naturligvis være mere modstandsdygtige over for ændre.
Anden siden af argumentet
Naturligvis er den ulempe, der alle vil pege på manglen på erfaring fra erhvervslivet, har unge. Hvis du ikke kan fortælle allerede, ser jeg dette som en fordel. Jeg føler, at industrien vil fokusere dig på hvad du er god til. I år vil folk fortælle dig, hvor god du er til hvad du gør og opfordrer dig til at vokse i dette område. Ti år senere du er en mester i at handel, men selv forestille sig ikke skifte erhverv. På det tidspunkt er at blive iværksætter meget sværere.