Hvordan man starter et barn pleje Business

Når du er begyndt at etablere dit eget barn pleje virksomhed, bør du overveje følgende seks ting for at være vellykket og sikker.

Type af virksomhed

Når du tænker først på etablering af privat barn pleje virksomhed, skal du tænke på placeringen af din virksomhed. Nogle mennesker kan lide at arbejde fra deres hjem, når de har rigelig plads, mens andre ønsker at rejse til deres forretning.

Hvis du ikke vil arbejde fra hjemmet, kan du overveje kommercielle muligheder, der vil give dig et partnerskab med andre lignende virksomheder i en franchise ordning.

Den juridiske side

Før du selv begynder, skal du tale med din lokale business services for at se hvilke typer af licenser og andre juridiske betingelser du skal vinde. Find ud af hvilke typer af krav er nødvendige for at tjene dem samt de omkostninger, du pådrager.

Disse kan omfatte sundhed kode forordninger og inspektioner samt brand kode og meget mere. Det vil afhænge af det sted, hvor virksomheden vil være beliggende.

Uddannelse for dig

Du vil også ønsker at betragte enhver særlig uddannelse og certificeringer, skal du muligvis for at køre en vellykket child care business. Dette kunne omfatte førstehjælp klasser samt CPR og certificeringer i børnepasning og barnets udvikling.

Nogen af disse certificeringer vil yderligere legitimere din virksomhed i øjnene af forældre.

Forsikringsbehov

Du vil også ønsker at finde ud af størrelsen af forsikring, som du bliver nødt til at dække eventuelle skader eller skader, der måtte opstå i løbet af livet af din virksomhed. Hvis du kører business fra dit hjem, skal du øge grænserne af din nuværende politik, eller i nogle tilfælde, købe en særskilt politik.

Hvis du kører dit barn pleje virksomhed fra uden for dit hjem, skal du undersøge forsikring for dette anlæg.

Tjekker markedet

Mange virksomhedsejere ikke holde op med at tror, hvis den aktuelle placering, at de er i passende for forretningsservice, som de ønsker at levere. Du kan begynde at forske dette ved at kalde andre barn behandlere at se, om de har flere kunder, end de kan håndtere, eller hvis de ikke fylder deres forretning på et konsistent grundlag.

Naturligvis betyder disse svar ikke så meget hvis du finder et sted i nærheden af en virksomhed med mange forældre, der har brug for børnepasning. Hvis du er bekvemt for dit marked, så du kan blive mere konkurrencedygtige.

Regne ud, hvad du har brug for

Generelt bør du sidde ned og finde ud af, hvor mange penge det vil tage for at starte op dit barn pleje business samt det udstyr, der skal købes med disse penge. Også kan du overveje, hvis du skal yderligere personale til at tage sig af flere børn, end du kan håndtere selv.

Dit barn pleje business starter med omhyggelig opmærksomhed og planlægning. Komme ud denne pad papir i dag og begynde at tænke over hvad du behøver for at give børnene det bedste sted at bo.