Fordele og ulemper ved lokale långivere

Når de fleste mennesker er på udkig efter lån eller andre finansielle tjenesteydelser, de næsten straks henvende sig til den bank eller finansiel institution hvor de har gjort de fleste af deres forretning i fortiden. Hvis dette ikke er en mulighed, så er deres næste resort ofte uanset hvilken bank eller institution er tættest på hvor de bor eller arbejder.

Mens denne praksis har bekvemmelighed på sin side, det er ikke altid det bedste valg, især hvis du er i markedet for et lån… efter alt, kan hvad er bekvemt ikke være bedst i form af renter eller lånevilkår.

Nedenfor finder du en liste over nogle af fordelene ved at bruge lokale långivere, samt nogle af de ulemper, som du kan støde på med ikke at overveje alle dine muligheder.

Fordele af långivere i dit område

Som nævnt ovenfor, er udnytter banker og finansielle institutioner i dit område en utrolig nem måde at drive forretning. Mens dette er i sig selv noget af en fordel, andre fordele for at ansøge om et lån fra en lokal långiver findes også. Lokale långivere kan tilbyde dig særlige priser eller rabatter som en tilbagevendende kunde eller blot fordi du bor i området, og der kan også være flere muligheder for at indsende betalinger tilgængelige, da du bor lokalt samt.

Hvis der er et problem med en betaling eller noget andet aspekt af dit lån, er det også nyttigt at være i stand til at gå i person til at klare det op i stedet at gøre det over telefonen eller via internettet.

Lokale renter

I nogle områder kan der også være lokale rentesatser, som er en generel retningslinje for de priser, som banker og långivere i et bestemt område fastsætte deres satser på. Dette kan være en blandet velsignelse, afhængigt af om renten er på fremmarch eller fald i andre områder… efter alt, hvis andre banker falder under de lokale priser er så det usandsynligt, at bankerne i dit område vil matche dem, før de lokale priser justere. Hvis priser i andre områder stiger dog kan lokalt priser forblive lavere for i det mindste lidt længere.

Naturligvis lokalt priser generelt kun gælde i mindre Fællesskaber eller større byer (hvor der er lidt konkurrence eller en stor mængde af konkurrencen), og vil stadig blive dikteret af satser, der er fastsat nationalt.

Begrænsninger af lokale långivere

Lokale långivere har deres begrænsninger, og de kan koste dig penge i interesse, hvis ikke du er bekendt med dem. Hvis du kun gøre forretninger med disse långivere i dit område du måske glip af lavere renter fordi lokalt priser ikke har justeret til en trend eller en anden, eller du måske opdage, at en national kæde, der ikke er lokal at du er midt i en særlig kampagne, som kunne h Ave låst dig på en bedre kurs.

Du kan også glip af priser og vilkår, der tilbydes af ikke-traditionelle långivere, der ikke er bundet af nogle af begrænsningerne i din lokale långivere, som dem, der tilbydes af online långivere eller långivere med lav overhead.

Udvide din horisont

Før der indgås et laan, bør du tage tid til at undersøge priser og vilkår, der tilbydes af en række forskellige långivere… alt fra banker og finansieringsselskaber til online långivere. Anmode om citater fra flere af hver type, både i din nærområdet og ud af det.

Sammenligne sats citater omhyggeligt og afgøre, hvilket er virkelig det bedste tilbud… der er ikke blot den mest kendte.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: